Bindweefselmassage

Wat is een bindweefselmassage?
Een bindweefselmassage is een massage die wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, het onderhuidse bindweefsel, om je huid mooier te maken. Doordat de huid diep wordt gemasseerd vervormen de cellen, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van je huid wordt verbeterd.

Voor wie is een bindweefselmassage?
In principe voor iedereen! Bindweefselmassage is echt gericht op huidverbetering en kan hulp bieden bij acné, eczeem, littekens en huidveroudering. Veel mensen denken dat de bindweefselmassage alleen voor rimpels is, maar een bindweefselmassage kan ook erg huidverbeterend zijn als je nog helemaal geen rimpels hebt!

Wat kunnen de resultaten van bindweefselmassage zijn?
Bindweefselmassage doet een heleboel voor je huid. Als eerste stimuleert het de doorbloeding (wat op allerlei vlakken heel goed is), werkt het op de verjonging van de huidstructuur en het verstevigen van het bindweefsel. Als je huid goed doorbloed is kan deze ook beter voedingsstoffen opnemen en afvalstoffen afvoeren. Als dat niet het geval is, kan je huidproblemen krijgen zoals acne, verklevingen en natuurlijk rimpels.

•Verbetering van de huidconditie
•Stimulatie van de huiddoorbloeding
•Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
•Verbetering van de opname van werkstoffen
•Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
•Bevordering van de celdeling
•Verbetering van de huidstructuur en huidteint
•Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
•Verbetering van de huidweerstandDoet het pijn?
Bepaalde grepen kunnen gevoelig zijn, maar het verschilt per persoon, per plek en per greep. Ook hangt het af van of je zelf al verklevingen in je huidlagen hebt zitten. Ik heb zelf altijd wat meer last bij mijn kaken en bij mijn hals. Maar écht pijn doet het niet, en als dat wel zo is, geef ik dat gewoon aan en dan wordt er wat minder hard gemasseerd.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?Zie je na één behandeling al resultaat?
Ja, je kan na één behandeling al vooruitgang zien! Al na 1 behandeling ziet je gezicht er voller en beter doorbloed uit. Voor het beste resultaat is het wel goed om vaker een bindweefselmassage te ondergaan. Je kan echt een kuur van zes keer laten doen, een keer per week/ twee weken en daarna elke 4 tot 6 voor onderhoud. Je kan natuurlijk net zo vaak een behandeling boeken als je zelf wilt, als je het liever minder vaak wilt, kan dat ook.

Een bindweefselmassage kan altijd in combinatie met een andere behandeling!
Geeft nóg mooiere resultaten!