DECLÉOR - Aromatische rituelen voor het gezicht

De rituelen van Decléor, met het gebruik van etherische oliën, zijn erop gericht de toestand van de huid te verbeteren, een mooie teint te geven en gezichtsspieren te ontspannen. Eveneens worden rimpels vermindert, alle tekenen van vermoeidheid uitgewist, de bloeddoorstroom en cellulaire uitwisselingen worden bevorderd en stress verlicht, hetgeen vaak de oorzaak is van huidproblemen.
Bij uw eerste bezoek bespreek ik samen met u, uw wensen, verwachtingen en eventuele huidproblemen. Samen met de huidanalyse wordt een op uw huidtype afgestemde behandeling samengesteld.

U kunt kiezen uit één van de volgende Rituelen:

Decléor Aromaplastie
Een multivitaminenverzorging voor alle huidtypen. De combinatie van massage, reiniging en verzorging maken deze behandeling uniek. Het Aromaplastie masker is een cocktail van vitamines en proteïnen met een sterke hydraterende en voedende werking. De werking van het masker wordt versterkt door het gebruik van aromessences. De Aromaplastie geeft een prettig gevoel, voedt en ontspant.
Elke Aromaplastie behandeling bestaat uit:
Rugmassage, reiniging, dieptereiniging, epileren, digitopressie, drainage en massage, oogcontourmasker, Aromaplastie masker, arm- en handmassage, verzorgende crème en oogcontour crème.


Decléor Aroma Expert
De Aroma Expert “Precisie” behandelingen bieden een vakkundig en op maat gemaakt antwoord op de behoefte van elk huidtype. Ze bevatten allen ontspannende en huideffectieve werkwijzen maar dan aangevuld met een extra krachtig en effectieve pakking of masker met een diep indringende en doelgerichte werking.
Elke Aroma Expert behandeling bestaat uit:
Rugmassage, reiniging, dieptereiniging, epileren, digitopressie, drainage en massage, oogcontourmasker, Aroma Expert masker, hals-en decolletémasker, arm- en handmassage, verzorgende crème en oogcontour crème. Voor elk huidtype of huidprobleem is er een aangepaste Aroma Expert behandeling.
Decléor Basics
De Decléor Basics behandelingen zijn gebaseerd op het reinigen en zuiveren van de huid. De huid voelt weer schoon en zal weer stralen.
Er zijn twee mogelijkheden;
Decléor Basic

Reinigende behandeling inclusief epileren
Decléor Basic+
Reinigende behandeling inclusief epileren en fruitzuurbehandeling