Vanwege Corona zal er in de salon onder andere omstandigheden dan normaal gewerkt worden om u en mijn eigen gezondheid zoveel mogelijk veilig te stellen.
Er worden aangepaste behandelingen aangeboden, waardoor de reguliere behandelingen tijdelijk komen te vervallen.
Wil je meer informatie over de huidige behandelingen?
Vraag ze op via mail sandra@sensabella.nl of WhatsApp 06-57322272

Geneo+

GeneO+™, een revolutionaire aanpak in huidverzorging!

GeneO+™, is een esthetisch platform waarmee twee schitterende, direct resultaat gevende, pijnloze, behandelingen kunnen worden gegeven


OxyGeneo – Het alternatief voor microdermabrasie en zuurstofbehandeling in één!
De enige technologie die gelijktijdig 3 vitale acties uitvoert:
- Effectieve reiniging en microdermabrasie,
- Natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit,
- Insluizen van actieve ingrediënten.


De OxyGeneo plaatst ontelbare kleine koolstofdioxide belletjes die zacht tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierdoor ontstaat een verhoogde zuurstofvoorziening onder het huidoppervlak. Gelijktijdig ondergaat de huid een milde microdermabrasie. Resultaat: het verminderen van de fijne lijntjes, een betere doorbloeding, de huid krijgt nieuwe energie en een stralende, goed verzorgde, gebalanceerde en gezonde teint.

NEOREVIVE
Huidverjonging en anti-aging
NeoRevive™ gel brengt helende en regenererende ingrediënten dieper in de huid – geeft de huid een gezonde en stralende teint door de huidbalans en textuur te verbeteren. De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.


NEOBRIGHT
Huidverjonging, verhelderen van de teint en vermindering van pigmentvlekken.
NeoBright™ is een innovatieve formule met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de huid te doen oplichten en te verzorgen. Deze zeer effectieve maar zachte formule verheldert de teint en verbetert gelijktijdig de huidtextuur. Het resultaat is een gebalanceerde, heldere en gezonde uitstraling.

TriPollar RF – De veiligste, meest comfortabele RF behandeling voor een Non-chirurgische face-lift!


TriPollar behandelingen geven direct zichtbare huidverbeterende resultaten vanaf de eerste behandeling – en duurzame resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.
De opwarming van het onderhuidse weefsel leidt tot verstrakking van de huid. Bovendien werkt het proces nog door na de behandeling, omdat nieuw en geremodelleerd collageen wordt gevormd waardoor de huid verder verstrakt en zo gelift wordt. De behandeling geeft krimping van de huid, bestrijdt rimpels en verstrakt, lift en verstevigt de huid en het resultaat is al direct na de behandeling zichtbaar!
Voor de mooiste resultaten ondergaat u de OxyGeneo en/of TriPollar behandelingen iedere 5 à 6 weken. Als u start met de behandelingen adviseert Sensa Bella u om te beginnen met een kuur. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, één maal per week of twee weken.
U kunt een OxyGeneo en/of Tripollar behandeling ook toevoegen aan elke Decléor gezichtsbehandeling naar keuze!