PHYTOMER - Rituelen met de schoonheid uit de zee

Voor een vakantie aan zee hoeft u niet ver te reizen! Phytomer brengt de zee en zijn stimulerende kracht dichterbij. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid. Een behandeling met Phytomer voelt aan als een mini vakantie! Door uw huid zuivere en gezonde verzorgingsproducten uit en rondom de zee te bieden, geeft u haar alles wat zij nodig heeft om er stralend en gezond uit te zien.

U kunt kiezen uit één van de volgende Rituelen:

Phytomer Reset
Dit ritueel is volledig gericht op het ontgiften en zuiveren van de huid. Uw huid wordt volledig gereset, waarna het in staat is om weer te stralen en werkstoffen op te nemen. Is uw huid onrustig of heeft u een zware periode achter de rug? Dan is dit hét ritueel voor u!
Een nieuwe start voor uw huid!
Phytomer Hydra Blue
Een volledig, hydraterend expert ritueel voor een stralende, opgevulde en gehydrateerde huid. Een Phytomer Hydra Blue ritueel is inclusief een Soin Relax Dos verzorging; dit uniek rug ritueel bevat een ontspannende rugmassage en een ontgiftende en zuiverende algenpakking voor de rug.