It's MASKER time!

Je huid goed verzorgen is erg belangrijk. Je gezicht wordt de hele dag blootgesteld aan weer en wind en kan dus wel wat extra verzorging gebruiken. Met een masker geef je je huid dat extra wat het verdient! Waarom? Ik leg het je graag uit en geef je graag advies over het masker wat het beste bij je past!

Sleep tight, wake up Bright!

Dat voldoende slaap goed is voor zowel ons uiterlijk als voor onze gemoedstoestand, is voor velen wel duidelijk.
Het effect op de huid van een goede nachtrust is echter nog vele malen groter dan velen denken.

Wenkbrauwen door de jaren heen

Niet alleen het modebeeld veranderde de afgelopen jaren drastisch, ook de wenkbrauwmode onderging keer op keer behoorlijke veranderingen. Ik laat het je zien!


Beautysapjes...Beautysmoothies...Beautylimonade......mmmmm genieten!

Je huid kan af en toe wel een gezonde boost van binnenuit gebruiken!
Heerlijke eerlijke en gezonde recepten waarmee je de beste gezichts- en lichaamsverzorging ondersteunt met gezonde voeding!
Geniet ervan!

    


Waarom zonbescherming zó belangrijk is!

Net terug van een heerlijke vakantie in Turkije! Zon, zee...genieten! Van de zon worden we allemaal zó blij, dat we er zoveel mogelijk van willen genieten. Logisch, heb ik ook. Maar ik schrok ervan hoeveel zonaanbidders ik in de loop van de dagen langzaam aan zag veranderen in rood gekookte kreeftjes! Zóveel zonaanbidders verbrand en met dat verbrande huidje bleven ze gewoon in de zon liggen! Neeeee, dat kan écht niet! Tijd voor een goede voorlichting over het belang en gebruik van zonbescherming door Dr. Jetske Ultee, onderzoekarts in de cosmetische dermatologie.

De wereld van DECLÉOR: filosofie - beloften - acties

DECLÉOR: MÉÉR DAN EEN MOOI MERK!

100 % zuivere en 100 % natuurlijke productlijnen die geen kleurstoffen of conserveermiddelen bevatten. Fijne texturen, serums, balsems en crèmes. Streng geselecteerde natuurlijke ingrediënten, doseringen en exclusieve werkstofmelanges, waarmee u zich dagelijks op een verrukkelijke manier kunt verzorgen. Achter het succes van Decléor schuilt een mooie filosofie, beloften én prachtige acties op Madagascar. Ik vertel je er graag meer over!

Zo slecht is slapen met make-up op!

Het is echt een must! Elke avond voor het slapen gaan moet je je make-up van je gezicht afhalen en je moet je gezicht goed reinigen om het vervolgens te voorzien van een voedende laag nachtcrème. We weten het wel, maar doen we het ook? En is het nou echt zo erg als we de routine een nachtje overslaan? Ja, is het antwoord.

BINDWEEFSELMASSAGE, WAAROM IS HET BELANGRIJK?

Bindweefselmassages staan bekend om hun ‘helende werking’. Het vermindert rimpels en striae, littekens worden minder zichtbaar, de huid wordt steviger en het zorgt voor een betere doorbloeding. Daarnaast kan het ook een positieve uitwerking hebben op maag- en darmklachten, hoofdpijn of migraine en bij overgewicht, chronische verkoudheid en slapeloosheid. Een wondermassage dus! Tijd om daar wat dieper in te duiken.

Gescheurde lippen? Let op! Labello maakt het alleen maar erger!

Verzorg je huid goed tijdens de wintersport!


Ga je binnenkort wintersport vakantie? Lees dan snel de volgende tips hoe je je huid het beste kunt verzorgen tijdens de wintersport vakantie en voorkom een droge, schilferige en rode huid!

Waarom nachtverzorging?