It's MASKER time!

Gun jezelf een momentje ONTSPANNING

Wanneer je tot rust komt en ontspannen bent heeft dat veel positieve gevolgen voor je lichaam. Dit zie je ook terug aan je huid. Ben je heerlijk ontspannen, dan zal je huid de werkstoffen in een masker beter opnemen. Met een stralende huid zit je lekkerder in je vel! Dus...neem even wat tijd voor jezelf en laat je masker intrekken terwijl je geniet van een warm bad of een heerlijk ontspannen warme douche!

Tip: Decléor Harmonie Calm masque hydrateert, brengt je huid tot rust en verhoogd de weerstand.

 


Verbeterde huidconditie

Regelmatig een masker gebruiken is geen overbodige luxe. De conditie van je huid zal door regelmatig gebruik verbeteren. Geef je huid een diversiteit aan werkstoffen. Kies een masker dat bij je huidtype past, maar let zeker ook op de seizoenen. Je huid hydrateren is een heel jaar door belangrijk. Daarnaast kies je in de winter als afwisseling voor een voedend masker, in het voorjaar kies je voor een extra boost masker of een anti aging masker, in de zomer hydrateren...hydrateren...hydrateren, in de herfst een reinigend en kalmerend masker. Decléor heeft diverse maskers in het assoriment, waarbij je je huid iedere keer van de nodige werkstoffen kan voorzien.

 


Meer opname van werkstoffen

Hoe belangrijk regelmatig een masker ook is, dagelijks reinigen is het allerbelangrijkste! Door vuil (denk aan uitlaatgassen, luchtvervuiling), make-up en olie raken je poriën verstopt en kan je huid de producten minder goed opnemen. Je huid raakt gedehydrateerd, gevoelig en veroudert sneller. Door, na een goede reiniging, regelmatig een masker te gebruiken, wordt je huid sterker en kan je huid de werkstoffen in je verzorgingsproduct beter opnemen.

  


Boost to the rescue!

Je bent moe maar hebt toch dat etentje, een spetterend feest of een gezellige date. Geen nood! Ook dan zijn maskers de uitkomst! Bij voorkeur een verkwikkend masker is in dit geval je redder in nood. Decléor Masque flash éclat geeft, door de hoge concentratie aan werkzame stoffenbinnen, binnen een paar minuten direct resultaat. Je huid krijgt een gezonde glans en oneffenheden zijn minder zichtbaar. Zo ga je zelfverzekerd op pad!


  

Perfecte probleem-aanpakker 

Gaat je huid even niet zo lekker? Ziekte, stress, hormonale veranderingen, dieet, verandering van klimaat......deze factoren en nog veel meer hebben een behoorlijke invloed op je huid. Hierdoor kan je al snel last krijgen van huidproblemen. Op dit soort momenten 'schreeuwt' je huid om wat extra's. Juist ja......een masker!!

  


Verleng je reinigingsritueel

Niet alleen je reinigingsproducten, maar ook maskers helpen bij het verwijderen van vuil en kunnen overtollig talg (die puistjes veroorzaken) absorberen. Daarbij zorgt een masker er ook nog eens extra voor dat de dode huidcellen verwijdert worden. Hierdoor blijft je hoornlaag (de bovenste laag van je huid) dun, waardoor je huid perfect kan functioneren. Door dus met een masker ook je reinigingsritueel te verlengen, worden werkstoffen optimaal opgenomen, je huid kan maximaal zuurstof opnemen. Resultaat: een gezonde, sterke huid met een mooie teint!