After Summer Treatment

Herstel het vochtniveau in je huid na de zomer! Je huid wordt grondig gereinigd, de fruitzuurbehandeling egaliseert, herstelt en vernieuwd. Na een hydraterend serum een stimulerende XiBooster massage gevolgd door een ontspannen afvoerende massage met een 100% natuurlijk hydraterend Decléor balsem. Tot slot pampert het hydraterend oliemasker je huid volledig! Om de hydratatie thuis op peil te houden ontvang je een hydraterend Decléor serum t.w.v. € 18,= erbij cadeau ! After summer treatment
voor € 69.=!


After Summer Kit

Phytomer After Summer Kit is een heerlijke nazomer oppep-verzorging-boost kit voor thuis. Mooie toilettas gevuld met heerlijke producten. Voor verschillende huidtypes verkrijgbaar!
NU TIJDELIJK VAN € 39,50 VOOR € 27,50!


Nu tijdelijk tot
1 oktober vroegboek
voordeel op de Decléor Kerstboxen!

Naast de voordelige prijzen van de Decléor Kerstboxen, ontvang je tot 1 oktober extra korting! Reserveer en betaal je box voor 1 oktober en je reservering is definitie
Kijk onder Sensa Bella in het menu voor alle kerstboxen!


Yodeyma Parfums

Nieuw in de salon!
Heerlijke geuren, voor een eerlijke prijs. Eau de parfums, afgeleid van bekende geuren, verrijkt met hoogwaardige ingredienten. Jouw favoriete geur is verkrijgbaar voor slechts € 5,95 15 ml. Dit formaat is ideaal mee te nemen in je tas en op vakantie! Yodeyma Eau de parfums zijn altijd leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!


Longwear Eyeshadow

Vaak last van oogschaduw die 'stempelt', uitloopt of vlekt? Dat is verleden tijd met de langdurig houdende oogschaduw van Malu Wilz. Ideaal op warme zomerdagen! Dus....zon...zee...strand proef! In 9 schitterende kleuren verkrijgbaar!

Decléor Outlet

Voordeel van maar liefst 30% op geselecteerde producten van Decléor.